Laugenes opvisning 2022 - samarbejdet med Wichmann Couture

Fortællinger

Til Laugenesopvisning 2022 havde Savova Jewelry fornøjelsen og æren at samarbejde med Wichmann couture. Alle modeller gik på podiet med smykker fra Savova Jewelry.

Den første model viste et sæt art nouveau øreringe af oksideret sølv med udskorede labradoritstenblomstre.

Model nummer to havde slange lavede af 14k guld, med brillanter i øjnene og en bøjle på bagseden, hvor der hang en ametyst dråbe.

Den sidste model havde snefnuglette 14k guld øreringe med små brillanter i bøjlen.

Wichmann Couture er stiftet d.10. maj 1996.
Butikkens koncept bygger grund-læggende på individuelt tilpasset tøj.

Der designes, tilskærer, tilpasses og syes jobtøj, dragter, middagskjoler, brude- og aftenkjoler i tæt samarbejde med kunden.

Alt syes op efter Haute Couturens principper, det vil sige meget høje håndværksmæssige standarder, og alle kjoler syes op i lærred, og prøves til perfekt pasform er opnået, for derefter at blive syet op i originalstoffet.

Alle kjoler designes af følgende designteam:

Jan Michael Strømberg
Designer & Coutureskrædder

Uddannet på Direktriceskolen, København, har i mange år syet for kunder, og har et indgående kendskab til metervare. Stor interesse for historisk og nuværende Haute Couture.

Jan er medlem af Skrædderlauget og Håndværksrådet.

Johnny Alexander Wichmann
Designer & Coutureskrædder

Uddannet på Hillevi van Deurs skole på Frederiksberg 1995, har desuden beskæftiget sig med undervisning, salg og marketing. Har modtaget privatundervisning i drapering, skræddersyning og Couture tilskæring. Stor interesse for historisk og nuværende Haute Couture.

Johnny er Oldermand for Skrædderlauget, medlem af Håndværksrådet samt sidder i Haandværkerforeningen i Kjøbenhavns repræsentantskab.

Arbejder desuden som cencor, og medlem af Det Faglige Udvalg for Beklædning & Det Lokal Faglige Udvalg for Beklædning, CPH West.