Ved ikke om jeg stoler på overbevisninger, men HVEM VIL IKKE SKRÆMME VAMPYRER?!

Fortællinger

Den hollandske program Erasmus hævder, at naturen er glad for at præsentere alle ting i farver, især i gemstones og ædelsten. Pyrope Garnet beskrives som "levende ild". (Kunz, 34) Pyrope Garnet er en fascinerende og helt betagende sten, hvilken farver varierer fra blinkende rød, til orange indigo-flammer, til simrende dyb rød-violette. Den beskrives som en lidenskabelig og sentimental sten.

Granaten skylder sin farve den stærke koncentration af magnesium og aluminium (Megemont, 87) Dens krystaller spænder fra lyserød, til nuancer af skarlagen, violet og endda dyb indigo.

Granat blev meget brugt som juvel i gamle tider. (Eason, 74) Bohemia er berømt for sine granater, der var på en størrelse af hønseæg og blev brugt til at lave overdådige smykker i det 18. og 19. århundrede. (Fernie, 157) Og Anglo-saxoner lavede pynt af granater, som blev betragtet effektive mod legendariske vampyrer, og Pyropegranatkugler blev endda engang brugt i slynger i dele af Asien.

Granaten er Mars's sten for styrke og modighed.

14 og 18k guld, brillanter og granater. Denne ring er lavet på bestilling. Afhængig af stenerne vil prisen være fra 12.000 til 39.000,- (hvis stenerne er brillanter)